
i24 NEWS
Nous sommes livrés directement, le safranarrive dans des boîtes comme celle-ci.Nous avons du safran commecelui-ci qui arrive directement d.Je sais que quelqu'un aujourd'hui cultive du safran icien Israël, mais ces prix sont beaucoup plus élevés,trois fois plus que le prix de mes produits.

eatwell.co.il הפורטל לתזונה בריאה
חדש ומרגש בישראל – גידול זעפרן מקומי וטבעי שעונה לשםShin314. מאחורי החידוש שני יזמים צרפתיים – משה קדם ואשר (ברונו) כהן אשר מגדלים אותו בשדה במושב בר גיורא. היום יודעים שהזעפרן הוא לא רק תבלין גורמה, אלא גם בריא ולכן מדובר בחידוש מרגש עבור שוחרי הבריאות בארץ.

ידיעות אחרונות
שלושה יזמים, עולים מצרפת, החליטו לעשות את מה שכולם נכשלו בו לפניהם ולגדל בישראל זעפרן בכמות מסחרית • הזעפרן נחשב ליקר מבין התבלינים בשל הפקתו המורכבת, אבל השלושה לא נרתעו הם חברו לחקלאי במושב בר-גיורא וכעת, בתום השנה הראשונה, הפיקו משדה בשטח של שישה דונמים כמה מאות גרמים מהתבלין • "בשנים הבאות", הם מבטיחים, "נגיע גם לשבעה קילוגרמים"

Mishpacha issue 947 date 1/2/2023
ake a brachah,” says Moshe Kedem in his unequivocal French accent, as he reverently hands over a jar of the most alluring deep yellow spice. “And make sure you have the proper kavanah.”

עיתון משפחה
כשהיה צעיר הקדיש משה קדם את חייו לאומנות פריזאית. ואז הגיעה התפנית שהביאה אותו להתגבר על כל אזהרות המומחים הבוטניים ולהתחיל לגדל את הסממן הריחני של הקטורת | עכשיו הוא מראה את ה'נס', ומספק הצצה ריחנית אל המטע, שגדולי השפים בעולם מוכנים לעשות הכל כדי להשיג כמה גרגרים ממנו
| אין אדם יכול לעמוד מפני ריחה

המלך הוא אדום: הזעפרן עושה עלייה לארץ הקודש
אומרים שיש לו סגולות מרפא, השפים הגדולים לא מוותרים עליו – ומחירו יכול להגיע ליותר ממאה אירו לגרם. לאחרונה החליטו כמה יזמים לגדל בארץ את התבלין היוקרתי: "היה בשימוש עוד בבית המקדש"
-
החדשות 13
אומרים שיש לו סגולות מרפא, השפים הגדולים לא מוותרים עליו - ומחירו יכול להגיע ליותר ממאה אירו לגרם. לאחרונה החליטו כמה יזמים לגדל בארץ את התבלין היוקרתי: "היה בשימוש עוד בבית המקדש"
-
i24 NEWS
Nous sommes livrés directement, le safranarrive dans des boîtes comme celle-ci.Nous avons du safran commecelui-ci qui arrive directement d.Je sais que quelqu'un aujourd'hui cultive du safran icien Israël, mais ces prix sont beaucoup plus élevés,trois fois plus que le prix de mes produits.
-
eatwell.co.il הפורטל לתזונה בריאה
חדש ומרגש בישראל – גידול זעפרן מקומי וטבעי שעונה לשםShin314. מאחורי החידוש שני יזמים צרפתיים – משה קדם ואשר (ברונו) כהן אשר מגדלים אותו בשדה במושב בר גיורא. היום יודעים שהזעפרן הוא לא רק תבלין גורמה, אלא גם בריא ולכן מדובר בחידוש מרגש עבור שוחרי הבריאות בארץ.