Qualita

זעפרן צומח שוב בירושלים, מהפכה בעולם החקלאות! אשר כהן ומשה קדם, שני עולים דוברי צרפתית, יצאו להפקה זו בשליטת איראן עד כה. הם מסבירים הכל.
www.shin314.com
*
מצא את כל התוכניות ב-Replay ב:
https://www.studioqualita.com/coup-de…
*
רוצה להשתתף בהופעות שלנו? כתבו לנו לכתובת studio@qualita.org.il
*
הורד את אפליקציית Qualita studio עכשיו
אייפון: https://itunes.apple.com/il/app/studi…
אנדרואיד: https://play.google.com/store/apps/de…
*
מצא את כל התוכניות ב-Replay ומסווגים לפי נושאים:
http://www.qualitapedia.org.il
*
עקבו אחר התוכניות שלנו בשידור חי כל יום מיום ראשון עד שישי מ-8:00 בבוקר בתאריך:
http://www.StudioQualita.com
*
ליצירת קשר עם Job Hub:
ירושלים: 025020444, emploi@qualita.org.il
תל אביב: 077-6092120, emploitlv@qualita.org.il

לקביעת תור ישירות:
www.hub-emploi.org.il/agenda
*
הצטרף לקהילת התמיכה דוברת הצרפתית בישראל
https://www.qualitime.org.il
*
עיין במפה האינטראקטיבית של עמותות וקהילות דוברי צרפתית בישראל
https://www.qualitamap.org.il

Pour prendre rendez-vous directement :
www.hub-emploi.org.il/agenda
*
Rejoignez la communauté d’entraide francophone en Israël
https://www.qualitime.org.il
*
Consultez la carte interactive des associations et communautés francophones en Israël
https://www.qualitamap.org.il

שיתוף באמצעות:

Facebook
LinkedIn

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מדיה חברתית

הפופולרים ביותר

קטגוריות

On Key

Related Posts

החדשות 13

אומרים שיש לו סגולות מרפא, השפים הגדולים לא מוותרים עליו – ומחירו יכול להגיע ליותר ממאה אירו לגרם. לאחרונה החליטו כמה יזמים לגדל בארץ את התבלין היוקרתי: "היה בשימוש עוד בבית המקדש"

i24 NEWS

Nous sommes livrés directement, le safranarrive dans des boîtes comme celle-ci.Nous avons du safran commecelui-ci qui arrive directement d.Je sais que quelqu'un aujourd'hui cultive du safran icien Israël, mais ces prix sont beaucoup plus élevés,trois fois plus que le prix de mes produits.

eatwell.co.il הפורטל לתזונה בריאה

חדש ומרגש בישראל – גידול זעפרן מקומי וטבעי שעונה לשםShin314. מאחורי החידוש שני יזמים צרפתיים – משה קדם ואשר (ברונו) כהן אשר מגדלים אותו בשדה במושב בר גיורא. היום יודעים שהזעפרן הוא לא רק תבלין גורמה, אלא גם בריא ולכן מדובר בחידוש מרגש עבור שוחרי הבריאות בארץ.

ידיעות אחרונות

שלושה יזמים, עולים מצרפת, החליטו לעשות את מה שכולם נכשלו בו לפניהם ולגדל בישראל זעפרן בכמות מסחרית • הזעפרן נחשב ליקר מבין התבלינים בשל הפקתו המורכבת, אבל השלושה לא נרתעו הם חברו לחקלאי במושב בר-גיורא וכעת, בתום השנה הראשונה, הפיקו משדה בשטח של שישה דונמים כמה מאות גרמים מהתבלין • "בשנים הבאות", הם מבטיחים, "נגיע גם לשבעה קילוגרמים"